Professionele drone piloot inschakelen voor luchtfotografie

Drone

Door de hulp van een drone piloot in te schakelen, kun je prachtige foto’s vanuit de lucht laten maken. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn tijdens een bruiloft, wat een onvergetelijke dag moet worden. Ook wanneer je bijvoorbeeld foto’s van je woning wilt laten maken is luchtfotografie een optie. Op deze manier wordt het makkelijker om de woning te koop aan te bieden via verkoopwebsites voor woningen. Natuurlijk is luchtfotografie in nog tal van andere situaties het overwegen waard! Het feit dat het besturen van een drone behoorlijk lastig kan zijn, maakt dat het verstandig is om hier een professional voor in te schakelen. In dit artikel lees je hier meer over.

Drone piloot

Redenen om voor de hulp van een drone piloot te kiezen

Een drone piloot is vaak zelf een fotograaf van beroep. Om nog breder inzetbaar te zijn, leren fotograven foto’s en video’s te maken met drones. Niet alleen maakt hen dit breder inzetbaar, ook geeft het mensen een hele andere kijk op hun evenement of gebeurtenis. Een bruiloft of groot familiefeest zijn hier voorbeelden van. Zelf een drone besturen is vaak erg lastig, laat staat om hier foto’s mee te maken. Dit is echter niet de enige reden om hier een professionele fotograaf voor in te schakelen. Denk bijvoorbeeld ook aan het feit dat de aanschaf van een drone een grote investering vergt.

Foto

Foto’s en video’s vanuit de lucht laten maken

De hulp van een piloot van drones komt niet alleen van pas bij het maken van foto’s vanuit de lucht. Veel van deze piloten kunnen je ook helpen bij het maken van een filmpje. Een video vanuit de lucht kan bijvoorbeeld interessant zijn voor een aftermovie. Veel mensen vinden bewegende beelden nog mooier dan foto’s. Vanzelfsprekend kun je ook voor een combinatie van allebei kiezen! Voor de foto’s betaal je vaak iets meer dan honderd euro. Een video kost een paar honderd euro bij aanbieders hiervan.