Kozijnschroeven bestellen

Kozijnschroeven bestellen doe je eenvoudig via Bevestigingsexpert. Deze webshop heeft voldoende assortiment aan kozijnschroeven. Kozijnschroeven worden ook wel betonschroeven of steenschroeven genoemd. Ze kunnen namelijk in steen of beton geschroefd worden met een boormachine. Zo zet je gemakkelijk een kozijn stevig in massief materiaal, zonder dat er pluggen voor nodig zijn. Na het boren plaats je dus direct de schroef in plaats van eerst een plug. En je kozijnen blijven ook nog stevig zitten. Je kunt met kozijnschroeven ook kozijnen aan elkaar bevestigen. Alle kozijnschroeven hebben een diameter van 7,5 mm en zijn van RVS.

Materialen kozijnen

Kozijnschroeven zijn geschikt voor talloze materialen. Kozijnen zijn doorgaans van hout, aluminium of kunststof. Kozijnschroeven bestellen hoeft niet af te hangen van het materiaal van je kozijnen. Ze zijn voor alle materialen geschikt. En dat zonder pluggen. Je draait kozijnschroeven ook gemakkelijk weer eruit als dat nodig is om je kozijnen aan te passen. Er zijn verschillende lengte kozijnschroeven te bestellen bij Bevestigingsexpert. De kleinste is 42 millimeter en de grootste meer dan 3 centimeter.

De webshop

Bij Bevestigingsexpert kun je ook terecht voor advies. Je kijkt gewoon naar de blogs of veel gestelde vragen. Zit daar niet het antwoord tussen wat je zoekt? Dan heb je misschien wat aan de keuzehulp. Zo weet je precies welke kozijnschroeven je bestellen moet. Als je er toch nog niet over uit bent, kun je ook nog contact opnemen via de mail of telefonisch. Ga je kozijnschroeven bestellen? Bestel dan meteen voor een minimaal bedrag van € 75 aan materiaal, dan betaal je geen verzendkosten. Je hebt meestal de volgende dag je bestelling al in huis als je deze voor 3 uur plaatst.