BMW X3 velgen gaan de prijs verdubbelen

De BMW X3 velgen zijn de afgelopen jaren gestegen in vraag maar niet in aanbod. Dit komt omdat er maar een bepaald aantal van de BMW X3 velgen kan worden geproduceerd. Het is niet normaal dat er zoveel mensen zijn die dit product willen kopen. Dit zorgt ervoor dat alle directe verkopen al zijn gestaakt. De BMW X3 velgen worden alleen verkocht aan partijen die ze dan weer doorverkopen voor een veel hogere prijs. Op gevenmoment wordt het wel eentonig en moest er dus een oplossing komen om de vraag wat te minderen. Daarom is gekozen voor een prijs verdubbeling.

De verdubbeling zorgt voor minder vraag

We weten ondertussen dat de verdubbeling van de prijs voor de BMW X3 velgen heeft gezorgd voor een afname in de vraag. Het product is nu simpelweg te duur voor de meeste werknemers. We horen ook dat er meer mensen zijn die dit niet leuk vinden. Helaas is het niet anders want de werknemers die dit moesten produceren werkten veels te hard en zagen er weinig voor terug. Met de verdubbeling van de prijs gaat er ook een percentage naar de werknemers. Het is wel mooi om te horen dat de verkoop van BMW X3 velgen dus ook geld in de zakken brengt van de gewone arbeider binnen het bedrijf.

Klanten blijven nog steeds bestellen

Het is ook zo dat er een bepaalde switch in klanten is gekomen. De meeste klanten die nu ervoor kiezen om BMW X3 velgen af te nemen hebben een hoger inkomen dan de klanten voor de prijsstijging. Dit leidt ertoe dat de BMW X3 velgen in een nieuw segment zijn gekomen. We verwachten dat de kosten van deze BMW X3 velgen hetzelfde is gebleven en dat de prijs verdubbeling niet alleen voor meer rust heeft gezorgd maar ook nog voor een flinke groei in de winst. Het lijkt op een goede beslissing om de prijzen te verhogen.