Maak indruk met LED wall verhuur – Allrent

wall huren

Een LED wall verhuur – Allrent is geschikt voor presentaties. Je kunt via deze manier goed en duidelijk jouw boodschap aan het publiek tonen. De tegels zijn in iedere gewenste opstelling te bouwen en dit wordt allemaal voor je gedaan. De LED walls worden geleverd met complete installatie van jouw gehuurde LED wall. Ook alle benodigde hardware, besturingsapparatuur, opbouw, afbouw en transport. Wij leveren alleen tegels die afkomstig zijn van A-merken en voor zakelijk gebruik zijn. De LED wall kun je voor alles gebruiken, als wand, display, plafond of vloer noem het maar op. Een LED wall is ook geschikt voor buiten. Het kan iedere weersomstandigheid aan, het doorstaat  wind, regen en hagel. Ook als de zon hier fel op schijnt zal je nog een goed en helder beeld hebben. De LED wall straalt daarom ook een stukje luxe uit.

led

De LED wall verhuur – Allrent

Er worden 2 verschillende led walls verhuurt. De LT Series 2.5mm Indoor LED, deze is geschikt voor modulaire standbouw systemen. Hierbij kun je denken aan beMatrix en Aluvision. Ze zijn passend voor houtbouw of stand-alone constructies. Je kunt met deze full HD gaan. Deze led wall is geschikt voor minder dan 4 meter breed en is daarom een alternatief voor configuraties met verschillende beeldschermen zonder zichtbare lijntjes.

De Unilumin 2.5mm Indoor LED voegt een extra dimensie toe aan jouw evenement. Je maakt hiermee een unieke visuele ervaring met een echte beleving. Deze is zeer geschikt voor de houtbouw. De tegels hebben een scherp en levendig beeld. De led walls hebben een flexibele verhouding waardoor er verschillende maten mogelijk zijn.