Led reclamemast laten plaatsen

led reclame mast

Waar moet u aan denken als u een led reclamemast wilt laten plaatsen.

Als eerste moet u zich er bewust van zijn dat dit niet zomaar mag op elke plek. De meeste gemeenten hebben hier een beleid voor en u zult hoogstwaarschijnlijk een vergunning moeten aanvragen. Als u deze vergunning aan gaat vragen zorg dan dat u beslagen te eis komt. Het is handig om te weten of er al meerdere van deze led reclamemasten bij u in de gemeente staan. Dat zou namelijk betekenen dat ze zijn toegestaan.

Zorg dat u bij de aanvraag beslagen te eis komt. Geef aan wat voor soort led reclamemast het wordt en wat de afmetingen worden. Tevens dient u degene aan te geven hoe u eventuele overlast gaat aanpakken. De meest voorkomende overlast is de lichtvervuiling. Zowel omwonenden als verkeer dat er langs rijdt als de natuur kan hier namelijk overlast van krijgen. Er zijn dan ook vaak regels gesteld aan een led reclamemast.

U dient er voor te zorgen dat het led scherm niet te fel staat en dat de beelden niet te veel afleiden. Zo mag u geen films vertonen als de led reclamemast langs de weg staat en moeten de plaatjes die u er op vertoont minimaal 8 seconden in beeld blijven staan.

Soms eisen gemeenten ook dat de led reclamemast niet zijwaard langs de weg staan maar dus gedeeltelijk in de rijrichting. Zo hoeven passanten niet geheel 90 graden naar de zijkant te kijken waardoor ze niet meer op de weg kunnen letten.

Informeer dus eerst goed bij uw gemeente voordat u een led reclamemast koopt en plaatst.