Kleding bedrukken

geschenk geven

Kleding bedrukken met logo, naam of tekst. Leuk idee om te gebruiken als een relatiegeschenk. Hiermee kan jij de relaties erg blij mee maken, maar ook loop je de kans om hiermee extra reclame te maken. Ook is het mogelijk om hiermee de medewerkers aan te kleden. Door het dragen van dezelfde soort kleding, maakt dit een eenheid. Een voorbeeld zijn de medewerkers in een restaurant of een bar. Door het dragen van kleding met hierop de naam of logo van het bedrijf, is het voor de bezoekers makkelijker te zien wie hier nu wel of niet werkzaam is. Ook op beurzen of andere evenementen kan je ervoor kiezen om deze kleding te dragen.

Bedrukken kledin

Caps en polo’s laten bedrukken

Onlangs hebben wij een groot evenement mogen organiseren en hiervoor hadden wij speciale kleding besteld. Caps en shirts met ons logo erop en de naam van ons bedrijf. In de enorme drukte kon je snel onze medewerkers terug vinden. Deze spullen hadden wij besteld via Relatiegeschenken.nl. Zowel de mannen als de vrouwen hadden allemaal dezelfde kleur shirts aan. Ook de caps waren dezelfde kleur als de shirts. Erg leuk en zeer mooi gemaakt.

Als extra’s hadden wij voor iedere bezoeker een klein relatiegeschenk mee besteld en deze aan het einde van het evenement uit gedeeld. Meer weten over de verschillende relatiegeschenken die je hier allemaal kan vinden, neem dan een kijkje op deze website.