Fabius Opleidingen biedt mogelijkheden

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, kijk dan eens bij Fabius Opleidingen. Fabius Opleidingen bestaat al heel wat jaren en heeft landelijk een zeer goede naam opgebouwd.  Of je nou op zoek bent naar totaal iets nieuws, of je eindelijk een keer meer wilt dan de dagelijkse beslommeringen van het huishouden. Het maakt niet uit wat de reden is, start je computer en kijk op www.fabiusopleidingen.nl . Met een diploma van dit instituut op zak, beschik je over voldoende kennis en vaardigheden om een goede werkplek te vinden. Populaire opleidingen zijn administratief medewerker en medewerker klantenservice. Voor het gehele aanbod kun je uiteraard op de website terecht.

Administratief medewerker

Wil je een diploma administratief medewerker bemachtigen, dan kun je terecht op maar liefst dertig leslocaties. De opleiding zal dertig lessen duren, waarbij je een ochtend of een avond op locatie les krijgt. Het onderwijs is voornamelijk klassikaal en zal heel gevarieerd zijn. De inhoud zal voor een deel theoretisch zijn, maar je leert ook praktische vaardigheden. Je zult veel gaan werken met een computer. Hiervoor stelt Fabius laptops ter beschikking, tijdens de gehele lesperiode. Om te kunnen starten heb je geen vooropleiding nodig. 

Medewerker Klantenservice

Bij Fabius Opleidingen kun je ook leren voor medewerker klantenservice. Ook hiervoor zijn vele plekken in Nederland, waardoor je nooit ver hoeft te reizen. Deze opleiding bestaat uit veertig ochtend of avondlessen, met een frequentie van één keer in de week. Omdat de scholing twee domeinen beslaat, zal je aan het eind van de streep over twee diploma’s beschikken. Hiermee zal een baan vinden bijna voor bet oprapen ligt. Op dit moment is er in Nederland ook veel vraag naar medewerkers bij klantenservice afdelingen.