Welke openstaande vacatures civiele techniek – Bouwhuysch zijn er?

vacatures civiele techniek - Bouwhuysch

De kans is groot dat je ooit al eens van de verschillende openstaande vacatures civiele techniek – Bouwhuysch hebt gehoord. Echter, het kan natuurlijk zo zijn dat nog niet helemaal duidelijk is welke functies er nou onder deze verschillende openstaande vacatures vallen. Geldt dit ook voor jou? Dan hoef je jezelf hier natuurlijk niet voor te schamen, je bent immers niet de enige. Er zijn veel verschillende soorten functies die je binnen de civiele techniek kunt vervullen.

Werken voor een aannemer

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zou je eens kunnen kijken of je graag wilt gaan werken voor een aannemer. Bij een aannemer kun je terecht voor allerlei verschillende soorten werkzaamheden. Zo kun je bij een aannemer op het kantoor aan het werk gaan. In veel gevallen zal je dan bezig gaan met de werkvoorbereiding van een project. Echter, lijkt het je leuker om in de buitenlucht aan het werk te zijn? Dan zou je eens kunnen kijken of een baan als uitvoerder iets voor je is. Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van een project. Daarnaast zit je als uitvoerder veel om de tafel met de opdrachtgever, zoals de overheid.

Bouw

Werken bij de overheid

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging zou je daarnaast ook nog eens kunnen kijken of een baan bij de overheid iets voor je is. Bij de overheid houd je je voornamelijk bezig met de opstart, de begeleiding en de afwikkeling van een civieltechnisch project. In veel gevallen ben je tijdens je werk bij de overheid de opdrachtgever voor een aannemer.

Civiele techniek