Familiebedrijf gebroeders Nijssen

Voor een echt familiebedrijf moet je bij de gebroeders Nijssen zijn. Dit bedrijf bestaat al sinds de jaren vijftig en is, zonder onderbrekingen, van generatie op generatie overgegaan. De naam Nijssen heeft een vlekkeloos bestaan. Binnen dit familiebedrijf werken inmiddels ook ‘buitenstaanders’.  Die worden echter wel met zorg geselecteerd, zodat de familiesfeer intact gehouden wordt. Het bedrijf loopt goed, maar richt zijn pijlers niet alleen op winst. Een plezierige werksfeer, loyaliteit en betrouwbaarheid zijn de grootse waarden, naast de continuïteit van deze firma.

De klant is partner

De vertrouwde uitstraling kenmerkt de gebroeders Nijssen. Niet direct op winst gericht en ook niet de grootste willen zijn. Nee, je kan beter de beste zijn luidt de slogan. Vakwerk leveren, gemoedelijkheid, betrokkenheid en gedrevenheid zijn de woorden die je terug hoort bij klanten. Klanttevredenheid wordt hoog gehouden door het koesteren van de persoonlijke contacten. Ook als een klant ontevreden is. Juist dan stellen de werknemers zich als echte partners op. Geen enkel bedrijf is namelijk perfect en maakt fouten. Er gehoor aan geven, dat is de kunst!

In goede handen

Het indienen van een order kan elektronisch gedaan worden. Nadat een order is geplaatst komt het transport om de hoek kijken. Het bedrijf regelt elke opdracht van begin tot het eind. Ze hebben eigen vrachtwagens en eigen chauffeurs om bestellingen zelf te kunnen leveren. Het is belangrijk om de gemaakte producten vervolgens zelf te kunnen verpakken en inladen. Zicht houden op de kwaliteit, zodat het tot en met het transport aan toe goed verloopt. Dat is de zorg en meerwaarde van de familie Nijssen.