Er is veel vraag naar personeel in de food- of Agri sector

webdesign in rosmalen

Zoek jij een uitdagende baan in de food- of Agri sector?

Ben jij op zoek naar een leuke, interessante, uitdagende baan in de food- of Agri sector dan ben je bij Ceres, een internationaal food- en Agri recruitment bureau aan het juiste adres. Ligt je hart bij de food sector bekijk dan eens de vacatures food. Door het grote aanbod vacatures in de food sector vind je zeker de functie die bij jou en je opleiding past. Zelfs wanneer je hier niet direct jouw droombaan vind, willen de recruiters van Ceres toch graag kennis met je maken. Zij zijn altijd op zoek naar hoger opgeleid personeel en zullen dan ook hun uiterste best doen om, samen met jou, die baan in de food sector te vinden die helemaal bij je past. Daarbij maakt het niet uit of je wel of geen ervaring hebt met werken in de food sector. Of je nu een Young professional of specialist bent of een baan zoekt in de management of directie sfeer. De recruiters van Ceres helpen je met het vinden van jouw droombaan bij het juiste bedrijf. 

Liever een baan internationaal in de food of Agri sector?

Zoals gezegd is Ceres een internationaal food- en Agri recruitment bureau. Dat betekent dat je hier ook uitstekend terecht kunt voor een baan die je verder brengt dan alleen in Nederland. Zo vind je Ceres vacatures voor internationale banen voor hoger opgeleiden in de natuur en milieu, food en agrarische sector. Ben jij iemand die op zoek is naar zo’n baan neem dan eens een kijkje op de website of neem, geheel vrijblijvend, contact op met één van de recruiters van Ceres. Zeker bij  banen in het buitenland is het belangrijk dat je je op je gemak voelt in je nieuwe baan en dat er iemand is die naar je omkijkt. De recruiters van Ceres zijn professioneel opgeleid en helpen je graag met raad en daad tijdens het sollicitatie traject en zij houden ook na je aanstelling nog contact met je.

Ben je op zoek bent naar personeel in de food- of Agri sector? Ook dan ben je aan het juiste adres bij Ceres recruitmentbureau.