Hoe kies je het beste factuurprogramma voor online factuur maken?

factuur opstellen

In de afgelopen jaren heeft ons bedrijf een enorme groei doorgemaakt. We handelen meer en meer via het internet en dat verlangt een goed online facturatieprogramma. We deden tot die tijd veel met de hand en dat is waarom we in het afgelopen jaar gingen kijken naar een betere, snellere manier. Toen we aan het zoeken waren kwamen we er achter dat we enorm voordeel konden halen uit zo’n programma. We hoorden van meerdere collega’s en andere bedrijven dat zij ook in zee waren gegaan met een goed facturatie programma en dat het veel voordelen heeft. En daar zijn wij zelf ook achter gekomen,.

Als je begint te werken met het beste facturatie programma, ben je verzekerd van snel online factuur maken. Dit zorgt ervoor dat de klant snel tevreden is, en direct kan reageren en betalen. En dat is dan weer goed voor jou als bedrijf. Personeel is duur, en de uitgaven die bedrijven voorheen deden aan administratief werk rezen de pan uit. Dat hoeft nu gelukkig niet meer. Deze cocktail van redenen maakten dat wij echt toe waren aan de volgende stap: een online factuurprogramma aanschaffen.

We zochten naar verschillende opties en vergeleken de aanbieders. Het verschil dat we merkten was de informatievoorziening op de websites van de aanbieders. Na een tijdje kwamen we op een website van een bedrijf dat een goede prijs bood, heldere informatie en een klantenservice die snel reageerde.

factuur opstellen

Wij raden deze facturatie software enorm aan

De website van Facturatie Office biedt veel duidelijkheid over alle mogelijkheden die ze hebben. Zo konden wij goed inschatten welke opties en functionaliteiten wij goed konden gebruiken, en zo wisten we snel of we met ze in zee wilden gaan. We lazen de reviews, en alle gebruikers hadden het over toegankelijkheid en professionaliteit. En dat viel ons ook meteen op aan de website. Veel andere bedrijven en ondernemers waren begonnen met dat programma voor gratis factuur maken en waren later overgestapt op een betaalde licentie.

Wij zijn erg blij met dit programma

We zijn blij dat we met Facturatie Office in zee zijn gegaan, omdat we sindsdien prachtige en heldere facturen versturen. In het kort:

–        Het opstellen en versturen van facturen gaat nu veel sneller

–        We hebben meer overzicht over al onze bedrijfs taken

–        We kunnen de klanten beter van dienst zijnWil jij meer weten over de mogelijkheden die www.facturatieoffice.nl te bieden heeft? Kijk dan even naar hun site. Daar vindt je meer informatie en uitleg over de mogelijkheden van dit bedrijf, en kun je meteen de aantrekkelijke prijzen checken.