Decoreer je woning met raamfolie

muurstickers

Tegenwoordig wil iedereen graag een mooi huis om in te wonen met een nette inrichting. Vroeger werd er nog wel eens gezegd, “als je er maar in kan wonen” die vlieger gaat tegenwoordig niet meer op. Mensen denken namelijk ontzettend veel na over de inrichting van hun huis. Zo kan een bankstel wel lekker zitten maar hij moet ook mooi zijn en bij de rest van het huis passen. Meestal worden de ramen dus ook over het hoofd gezien of is het maar lastig om deze mee te nemen in de design. Raamfolie is hier een handige uitkomst voor. 

muurstickers

De oplossing

Met plak of kleeffolie kun je bijna alles in huis pimpen. Is de kleur van het oude kastje niet meer leuk? Of is het blad in de badkamer van de het wasmeubel niet meer de juiste kleur? Met wat plakfolie kun je deze problemen zo aanpakken en je oude meubels wat niet leven in blazen. Ondanks dat dit folie bijna overal op is toe te passen is het alleen niet geschikt voor het gebruik op ramen. Gelukkig is daar tegenwoordig speciaal folie voor, raamfolie!

Raamfolie is een soort kleef- of plakfolie met hetzelfde principe als normale plakfolie. Door een lijmlaag kan het aangebracht worden op ramen. Met een sterk en vlak voorwerp kan het folie aangebracht worden en gladgestreken over het raam. Dit kan nogal lastig zijn vooral met wat grotere ramen. Daarom is er tegenwoordig ook raamfolie te verkrijgen waarbij er helemaal geen plaklaag zit, dat is statisch raamfolie. 

Statisch raamfolie blijft namelijk op het raam zitten door de statische lading. Dit maakt het mogelijk dat de folie net zo gemakkelijk is te verwijderen als te plaatsen. Ook betekent dit dat de folie haast eindeloos te gebruiken is.