Wat denken jullie van de opleiding receptioniste?

opleiding

Een tijdje geleden kwam ik op het internet de opleiding receptioniste tegen. Hier had ik niet eerder over nagedacht, maar dat ik weer iets wilde gaan studeren dat was zeker. Het kwam mij toevallig voorbij en daarom dacht ik dat ik het misschien toch maar eens nader moest gaan onderzoeken. De opleiding receptioniste zag er online erg leuk uit. Het is geen langdurige opleiding en het is ook niet erg ingewikkeld. Misschien is dit juist hetgeen dat ik nodig heb. Op deze manier kan ik toch mijn horizon verbreden en natuurlijk mijn kans op een nieuwe baan ook vergroten. Zonder dat dit mij belachelijk veel tijd of bijzonder veel moeite gaat kosten. Wat denken jullie hiervan?

opleiding

Wat doen jullie?

In een bedrijf werken is eigenlijk altijd hetgeen dat je streeft te gaan doen, of zelf een bedrijf beheren. Omdat ik geen ondernemers kennis heb, denk ik dat ik wel weer in een bedrijf terecht zal komen. Mijn vraag is nu voor jullie wat jullie eigenlijk doen? Heeft er nog iemand de opleiding receptioniste gedaan? En wat vonden jullie hiervan? Is het een aanrader of juist niet? Eigenlijk wil ik er alles van weten! Echte ervaringen helpen natuurlijk het beste om een mening te vormen.

Wat vinden jullie sowieso van het beginnen met een nieuwe opleiding? Is dat verstandig voor meer carrière kansen? Of denken jullie dat ik beter gewoon kan blijven werken? Ik denk dat als ik in een bedrijf had gewerkt dat opleidingsmogelijkheden aan had geboden ik wel was blijven werken. Maar we zien wel hoe het uitpakt, nietwaar?

 

opleiding