Voor welk product ga jij bij het signbedrijf?

Jonge Poerink

Wat gaaf! Je bent op zoek naar een sign voor je bedrijf om aan omstanders duidelijk te maken welk bedrijf er zich bevindt in jouw pand. Dit kun je zelf doen, maar je kunt hier ook een signbedrijf  voor inhuren. Dit bedrijf helpt uitzoeken wat precies jouw smaak is en hoe dit gerealiseerd kan worden. Natuurlijk zijn er verschrikkelijk veel signs beschikbaar. Het hangt volledig van jouw smaak af welke het beste bij je past. Nieuwsgierig? Lees dan hieronder meer.

Freesletters: wat zijn dat precies?

Ten eerste zijn er freesletters van een signbedrijf. Een ander woord hiervoor is gevelletters, en deze zijn het allergoedkoopst. Dit is dus de verstandigste keuze wanneer je met een klein budget werkt. Ondanks het goedkope prijskaartje zijn ze nog steeds erg duidelijk en geven goed aan welk bedrijf er zich in het pand bevindt. Ze zijn netter dan letters met alleen folie. Je kunt bij een spuiterij precies aangeven welke kleur je de letters wilt hebben, zodat het in de kleur van jouw bedrijf of logo gemaakt kan worden. Zo wordt je dus extra herkenbaar! Deze letters hebben vaak een dikte tot maximaal 50 millimeter, en er zijn onwijs veel verschillende materialen beschikbaar waar je uit kunt kiezen.

Een uniforme, duidelijke lichtbak voor winkelcentra

Ben je een in-store bedrijf en zoek je naar duidelijke zichtbaarheid van binnenuit een ander gebouw? Dan zijn lichtbakken wellicht iets voor jou. Deze bakken zijn verlicht en zitten vaak om palen heen verbonden. Door de hoge plaatsing is voor iedereen die door bijvoorbeeld het winkelcentrum loopt duidelijk dat dit jouw bedrijf is. Je kunt ook gaan voor haaksesigning. Dit is een andere erg makkelijke manier om jezelf herkenbaar te maken. Dit zorgt ook nog eens voor rust in een winkelcentrum, omdat het een uniforme stijl handhaaft. Desondanks kan het nog steeds worden geleverd in de stijl en kleuren van jouw bedrijf.