Vlaggen van OmniSign zijn echte aanvulling op onze verkeersschool

OmniSign reclame

OmniSign reclameVoor onze verkeersschool waren we al enige tijd opzoek naar wat promotiemateriaal. Promotiemateriaal in de vorm van flyers, bedrukking, borden. Eindelijk hebben we het allemaal in huis gehaald maar toch misten we nog iets. Namelijk een paar mooie vlaggen die we voor ons bedrijfspand konden hijsen. Hiervoor gingen we opzoek naar een bedrijf die vlaggen bedrukt.

Medewerker van het bedrijf nodigde ons uit voor een gesprek

Na wat zoekopdrachten op het internet gedaan te hebben, kwamen we uit bij OmniSign. Een bedrijf dat onder andere ook doet aan het bedrukken van doeken/vlaggen. Het komt er op neer dat ze bedrijven voorzien van reclame in heel veel vormen. Voor het bedrukken van de doeken die we even later als vlag zouden kunnen gebruiken, namen we contact op met OmniSign. De medewerker van OmniSign nodigde ons gelijk uit voor een gesprek bij hun op locatie.

OmniSign reclame

‘’We zien de vlaggen elke dag mooi wapperen bij ons bedrijfspand’’

Tijdens het gesprek op locatie bij OmniSign legden we het plan van ons om doeken te laten bedrukken nog een keer uit. Ook hadden we zelf al een klein eigen ontwerp gemaakt. Aan de hand van het ontwerp zijn we samen met OmniSign achter de computer gaan zitten om zo het perfecte officiële ontwerp te maken. Na enige tijd ontstond er al een prachtig ontwerp voor op een vlag. Toen we dit ontwerp vergeleken met ons eigen ontwerp zagen we een wereld van verschil. Het ontwerp dat we samen met OmniSign hadden gemaakt was vele malen mooier en professioneler. Nu we de vlaggen hebben laten bedrukken zien we ze elke dag mooi wapperen bij ons bedrijfspand. We beschouwen het als een echte aanvulling op de uitstraling van ons bedrijfspand.