Train je skills bij Recruitment4you

Voor de beste sollicitatie training ga je naar Recruitment4you. Dit bedrijf is opgericht in 2009 door een enthousiaste ondernemer genaamd Sheila van der Meeren. Zij is op jonge leeftijd geïnteresseerd geraakt in de werking van de arbeidsmarkt. Hier heeft zij haar passie ontwikkeld en daar nu haar full-time job van gemaakt.

Leer om te solliciteren als een pro

Solliciteren is best lastig als je niet hoe je het allemaal moet aanpakken. Recruitment4you kan je hier goed bij helpen. Ze ondersteunen in het maken van een CV en een motivatiebrief. Veel mensen kunnen nog wel een CV in elkaar zetten, maar een motivatiebrief schrijven werkt toch weer even anders. Welke do’s and don’t er zijn in zo’n brief worden allemaal besproken. Je krijgt van de trainer allerlei handige tips om toe te passen in je sollicitatiegesprek.

Een betaalbare training

De tarieven van Recruitment4you zijn niet hoog. Dit komt door de scherpe kwaliteit van onze kandidaten en de relatief lage overhead kosten van ons bedrijf. Het is niet de tijd om hoge tarieven te vragen voor trainingen. Het bureau Recruitment4you zegt dat snijden in budgetten dwingt tot creatieve keuzes.  Het is al lastig om goede kandidaten te vinden en daarom wilt het bureau ook dat de kosten niet te hoog zijn. Denk jij dat het voor jou een goed idee is om een sollicitatietraining te doen bij dit bureau? Meld je aan via de website of als je vragen hebt kun je contact opnemen via het contactformulier.