Rijplatenverhuur, kwalitatief hoogwaardige grondbedekking

Rijplatenverhuur

Ben jij op zoek naar een bedrijf wat gespecialiseerd is in rijplatenverhuur? Dan zit jij bij het bedrijf Otte verhuur aan het goede adres. Dit is een aannemingsbedrijf wat gespecialiseerd is in grondwerken. Ook verhuren zij personeel en machines. Onlangs hebben wij deze platen ook hier gehuurd. Wij hadden een groot project voor een verbouwing. In de omgeving van dit project lag veel onverharde grond, wat het rijden met een voertuig bemoeilijkte. Ook zouden onze machines daar door de grond zakken, waardoor werken niet mogelijk is. Door het gebruik van deze platen is het wegzakken verleden tijd.

Bericht bekijkenRijplatenverhuur

 

Goed bedrijf voor rijplatenverhuur

De platen zijn gemaakt van staal, hebben afgeronde hoeken en bevatten hijsogen. De platen zijn leverbaar in verschillende formaten. Deze maten zijn:

  • 600 x 180 centimeter
  • 500 x 200 centimeter
  • 500 x 180 centimeter

 

De platen worden veel gebruikt bij evenemententerreinen en bouwterreinen. Wanneer jij deze platen wilt huren kunnen deze zelf worden opgehaald. Ook is het mogelijk om het te laten bezorgen op locatie. Wij hebben hier ook voor gekozen, zodat wij daar geen omkijken naar hadden. Tevens kan jij bij dit bedrijf terecht voor andere diensten zoals Agrarisch loonwerk, Civiel loonwerk en grondverzet. Kijk eens voor de mogelijkheden over rijplatenverhuur op de website van dit bedrijf.