RealGen, kreeg is door als tip

SEO

RealGen is een marketingbureau dat ik van iemand als tip heb gekregen. Toen ik onlangs op een verjaardag was bij een goede vriend van mij, kwam het onderwerp, website ter sprake. Een aantal mensen wisten te vertellen dat mijn website erg was verouderd. Omdat er mede-ondernemers op deze verjaardag aanwezig waren die hun website wel hadden geoptimaliseerd. Wisten zij ook aan welk bedrijf je dit het beste kunt uitbesteden. Diezelfde avond toen ik thuis kwam ben ik even op zoek gegaan naar de website van, RealGen. Ik besloot een afspraak te maken en gelukkig kon ik diezelfde week al terecht. 

RealGen

RealGen weet hoe het moet

De specialist van RealGen heeft ervoor gezorgd dat mijn website met een aantal aanpassingen nu ook snel wordt gevonden binnen de zoekmachine van het internet. Hierdoor kan ik meer bezoekers ontvangen en dit zorgt weer voor een hogere omzet. Tevens heb ik mijn Facebook- pagina ook eens onder handen laten nemen. Deze pagina is nu ook aan mijn website gekoppeld. Ik weet nu ook hoe ik dit het beste kan blijven onderhouden om ervoor te zorgen dat ik blijf opvallen op social media. Wat ik met mijn bericht wil zeggen is, dat je als ondernemer een goede website moet hebben. Deze moet zijn voorzien van een goede content en een mooie uitstraling voor de bezoeker van jouw pagina. Want zij mogen niet de aandacht verliezen. Dit geldt ook voor het snel laden van de pagina, want als deze te lang bezig is dan zal de bezoeker zijn geduld verliezen en direct doorgaan naar de concurrent. 

Kortom, ik ben erg blij dat ik deze goede tip per toeval heb gekregen van iemand. Daarom wil ik bij deze, deze goede tip doorgeven aan de lezer van dit blog. Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website.

Website