Nieuwe windscherm besteld bij Xterior

Parasol

Mijn werkgever heeft mij de opdracht gegeven om opzoek te gaan naar een nieuwe windscherm voor op het terras. Nu ben ik al wel bekent met Xterior dat je daar perfecte schermen kunt bestellen. Toch wilde ik eens elders kijken in de hoop dat ik het voordeliger kan vinden. Waarschijnlijk onmogelijk, maar het is proberen waard toch? Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een stevige windscherm die wij niet naar binnen hoeven te doen als het slecht weer is. Overigens maakt de kleur ons niks uit,zolang het maar zijn ding doet waarvoor het gemaakt is.

Windscherm

Geen behoefte om nog verder te zoeken

Nu kan ik natuurlijk blijven zoeken op het internet naar een goedkopere scherm. Alleen schiet ik daar niks mee op aangezien ik een al van bedrijven reeds heb gevonden die duurder zijn dan Xterior. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om contact te zoeken met dit bedrijf. Ik wilde namelijk de prijzen weten alvorens ik naar mijn werkgever zou stappen. Dit kreeg ik vrijwel meteen te horen nadat een vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn mij goed heeft geholpen. Door hiermee naar mijn werkgever te stappen hoopte ik van harte dat ik het mocht gaan bestellen. Gelukkig reageerde hij hier meer dan enthousiast op en heb ik toestemming gekregen om niet een, maar twee windschermen te gaan bestellen bij dit bedrijf!

Windscherm