Machineverplaatsingen

Machineverplaatsingen

Voor een interne verhuizing waren machineverplaatsingen noodzakelijk. Grote zware en complexe machines die je niet zo gemakkelijk even aan de kant schuift. Hiervoor hebben we dus een specialist ingeschakeld. Een specialist in industrieel transport. Deze vonden wij bij Gebr. Vermeer Industrial Movements. Ik kan dit bedrijf van harte aanraden wanneer je op zoek bent naar een professional voor machinetransport. 

Machineverplaatsingen30 jaar ervaring met machineverplaatsingen

Wij wilden de interne verhuizing natuurlijk zo soepel mogelijk laten verlopen maar bij goed machinetransport komt natuurlijk veel kijken. Met ruim 30 jaar ervaring in industrieel transport en machineverplaatsingen was Gebr. Vermeer voor ons de juiste partij. Er werd goed gekeken naar de situatie ter plekke om te beoordelen welk materieel nodig zou zijn om de klus te klaren. Omdat de machines heel erg zwaar zijn en de ruimtes soms wat krap en lastig bereikbaar zijn, zag ik veel problemen. Toch bleek dit voor Gebr. Vermeer Transport geen probleem te zijn. Voordat ik het wist was de klus geklaard en onze machines waren nog helemaal veilig en intact.

Zo hebben ze luchtkussentransport ingezet voor het verplaatsen van de machines. Deze zweven een stukje boven de grond waardoor de vloeren niet beschadigen en doordat er geen wrijving is, kost het een stuk minder moeite om zelfs de zwaarste machines te verplaatsen. Bovendien zijn moeilijk bereikbare plaatsen met dit materieel een stuk beter toegankelijk. Voor het hijsen van de machines hebben ze verschillende kranen tot hun beschikking waarmee ze zelf in krappe ruimtes nog zware machines kunnen hijsen.

Neem contact op

Met gecertificeerde kraanmachinisten en tevens machinetransporteurs weten ze wat ze moeten doen en kun je rekenen op veiligheid bij al jouw machineverplaatsingen. Laat dit dus met gerust hart aan deze expert over en neem vrijblijvend contact op. Je kunt ook meer lezen op de site.