Klant review

Wat de video’s van The Review Company nou zo bijzonder maakt is dat de video’s erg persoonlijk worden gemaakt door de zogenaamde klant review.  De klant review is zo belangrijk omdat er op deze manier een persoonlijk ‘touch’ aan de video wordt gegeven.

Hoe gaat een klant review in zijn werk?

Allereerst kiezen wij verschillende klanten uit die om de een of andere reden iets bij jullie heeft gekocht en daar tevreden over is. Deze klanten vertellen hun verhaal en dat wordt vertaald in een persoonlijke video. 

Vakmensen

Het is niet alleen van belang dat de klanten een leuk en enthousiast verhaal vertellen en willen overbrengen, het is ook van belang dat de boodschap inderdaad ook goed overkomt. The Review Company werkt alleen maar met professionele en ervaren mensen die zorgen dat de video van het begin tot het einde fantastisch in elkaar steekt en de de klant review perfect tot zijn recht komt in de video.

De juiste onderwerpen

The Review Company zorgt er niet alleen voor dat de juiste klanten worden uitgekozen, maar ook dat aan de klanten de juiste vragen worden gesteld en dat de belangrijke onderwerpen aan bod komen. Dat lijkt misschien logisch, maar het is van belang dat de boodschap goed overkomt. De video kan er nog wel zo mooi en goed uitzien, als de boodschap niet goed en duidelijk overkomt, dan is het doel van de video niet bereikt.