Katoenen tasjes bedrukken: voor welk ontwerp kies jij?

katoenen tasjes bedrukken van een topkwaliteit met jouw eigen ontwerp of logo? Je bent op de juiste pagina gekomen. Hieronder ontdek je meer!

Het promoten van jouw nieuwe of huidige bedrijf kan een ideale optie zijn door katoenen tasjes te laten bedrukken. Hierdoor zal iedereen met jouw logo rondlopen en geloof ons, van dit product zullen mensen zeker gebruik gaan maken, want wie heeft er tegenwoordig nou geen tasje bij zich? Wij van greengiving doen er alles aan om jou te voorzien van en te helpen door de katoenen tasjes te bedrukken naar jouw eigen wens. Wil je hierover meer te weten komen, lees dan vooral nog even met ons mee.

Verschillende soorten katoenen tasjes bedrukken gemaakt naar jouw wens!

Of je nu naar de supermarkt of naar de sportschool gaat, een tasje komt altijd goed van pas. Daar kun je dan ook nooit te veel van hebben. Hoe ideaal is het dan dat je altijd een vaste tas mee kunt nemen die je elke keer weer opnieuw kunt gebruiken. Je kent het probleem vast zelf ook wel, je gaat naar de supermarkt en hebt geen tasje bij je, hierdoor koop je elke keer weer een tasje en heb je de kast vol liggen met allerlei losse tasjes. Dat probleem lossen we graag voor jouw klanten op door katoenen tasjes te laten bedrukken welke gemaakt zijn naar jouw wensen. Jij maakt reclame voor jouw bedrijf en je klanten zijn tevredener dan ooit. Het mooie van deze katoenen tasjes is, is dat je ze ook nog eens kunt laten ontwerpen in verschillende soorten, kleuren en maten. Je kunt denken aan:

  • Katoenen shoppers met de maten S t/m XL
  • Fairtrade katoenen tassen.
  • Gekleurde katoenen tassen
  • Canvas tassen.
  • Full colour katoenen tassen

Je kunt dus op allerlei diverse tasjes jouw logo of ontwerp laten bedrukken, hierdoor heb je dus altijd passende tasjes die je kunt weggeven aan je klanten of prima kunt gebruiken voor beurzen en evenementen. Zoals je als ondernemer vast zelf al wel weet, zijn dit de perfecte kansen om je bedrijf te promoten middels reclame en die reclame zet zich na zulke beurzen of evenementen dan nog zeker even door als iedereen met jouw katoenen tasjes rondloopt.

Waar kan ik deze gave katoenen tasjes bedrukken?

Eigenlijk hebben we het stiekem al een beetje verklapt, wij staan voor groen geven, zoals onze naam eigenlijk al zegt. Gelukkig zijn wij niet de enige die hier bewust mee bezig zijn, maar zien we ook vaker dat onze klanten erg tevreden zijn over het leveren van groene bewuste keuzes. Dit houdt onder andere in dat onze producten vrij zijn van kinderarbeid, de producten herbruikbaar zijn of gemaakt zijn van herbruikbare materialen en de tasjes milieubewust naar je worden verzonden. Het kan bijna niet anders dat je nu niet net zo enthousiast bent geworden om de unieke katoenen tasjes te laten bedrukken, want leukere mogelijkheden om jouw bedrijf te promoten zijn er toch eigenlijk niet? Als jij er nou ook helemaal blij van wordt, ga dan vooral snel naar onze website www.greengiving.nl om jouw unieke katoenen tasjes te laten bedrukken.