Inkt bestellen voor een printer

Als je een nieuwe printer hebt besteld ben je blij met dat apparaat totdat je voor de keer gaat inkt bestellen. Waarschijnlijk heb je de printer ergens goedkoop gekocht, zonder na te denken over de prijs van het inkt bestellen. Als je de inkt bij de leverancier van de printer koopt betaal je de hoofdprijs. Het is mogelijk dat je voor drie keer inkt bestellen meer betaalt dan dat de printer heeft gekost. Je kunt daarom beter inkt bestellen bij een online webshop met zelf ontwikkelde inkt, zoals de Printerinktshop.

Zelf ontwikkelde inkt

De inkt die je voor je printer nodig hebt hoeft niet zo heel duur te zijn. Bij Printerinktshop is men zo slim geweest om zelf een goede kwaliteit inkt te ontwikkelen. Die wordt gebruikt om lege cartridges bij te vullen. Op die manier wordt het intelligentste onderdeel van een printer hergebruikt. Inkt bestellen bij Printerinktshop is dus niet alleen financieel interessant, maar ook duurzaam. Bij Printerinktshop worden cartridges verkocht voor de meeste modellen van de populaire printermerken Canon, HP, Epson en Brother. Voor laserprinters is toner beschikbaar voor de merken Samsung, Brother en HP.

Hulpmiddel printer zoeken

Het kan een flinke klus zijn om de juiste cartridges voor jouw model printer te vinden. Bij Printerinktshop is dat een stuk gemakkelijker door een speciale tool op de website. Die leidt je in vier stappen naar het beste model inkt cartridge. Je kiest eerst of je op zoek bent naar een inktjetcartridge of toner, daarna selecteer je het merk printer, het type en tenslotte het model van je printer. Het kan bijna niet fout gaan. Als je toch problemen hebt met het inkt bestellen kun je contact opnemen met de serviceafdeling. Ook bij klachten over de geleverde producten staan zij voor je klaar.