Het presentje wat overal komt

aansteker bedrukken

Je hoeft er niet over te twijfelen of je met een aansteker bedrukken wel een goede zet doet, tenslotte worden aanstekers altijd en overal gebruikt. Waar je ook bent en wat je ook doet, in menig broekzak komen ze tevoorschijn. Slim om ze te gebruiken ter promotie van je bedrijf of je winkel, maar ook voor een webshop kun je ze eenvoudig inzetten. Door aanstekers weg te geven op een beurs of braderie of andere evenement, vergroot je het bereik van je naam.

aansteker bedrukken

Meest gebruikte promotiegeschenk

Door de verschillende soorten die er op de markt zijn, wordt een aansteker al jaren het meest gebruikt als promotiegeschenk. Eenvoudig omdat je er simpel een naam of tekst op kwijt kan, natuurlijk ligt dit ook aan de techniek die wordt gebruikt bij aanstekers.nl. Of je nu een kleine of grotere tekst op de aansteker wilt hebben, het wordt er altijd perfect scherp op gedrukt zodat het goed leesbaar is. Dit geldt natuurlijk ook voor de afbeeldingen die je gebruikt. 

Tegenwoordig is alles mogelijk

Een aansteker bedrukken is met de modernste technieken tegenwoordig een fluitje van een cent, teksten en afbeeldingen kunnen in iedere gewenste vorm en formaat worden gedrukt op de aansteker. Dan spreken we nog niet over de kleuren, een beperking met de kleuren is er niet. Van een eenkleurig logo, tot een regenboog aan toe kan worden gebruikt. Twijfel je of wat je wilt wel mogelijk is, dan zitten de specialisten van aanstekers.nl klaar om je te voorzien van alle antwoorden op je vragen.