Gezocht naar administratiekantoor nabij Meppel

Omdat ik een beginnende ondernemer ben, moet ik natuurlijk goed mijn belasting aangiften doen en mijn papier werk op orde houden. Omdat ik daar weinig tot geen tijd voor heb, ben ik opzoek gegaan naar administratiekantoor Meppel op het internet. Zo kwam ik veel bedrijven tegen die dit voor mij zou kunnen regelen, maar de meeste sprak mij niet echt aan. Tot ik op de website van Fiscaal adviesbureau mr. J. Voerman kwam. De boekhouders die hier werkzaam zijn weten alles over de belastingwet en blijven ook op de hoogte van de nieuwe regels. Dit was precies wat ik zocht en besloot dan ook om een afspraak te maken met deze onderneming.

Meer dan alleen belasting aanvragen

Deze administratiekantoor nabij Meppel doet meer dan alleen belasting aanvragen. Zo doen zij ook:

  • Het opstellen van jaarrekening
  • Boekhouding
  • Het geven van belastingadvies
  • Verzorgen van belastingaangiften
  • Financiële administratie
  • Dit alles doen zij ook voor mijn bedrijf en ik moet zeggen dat de medewerker die mijn administratie doet het heel erg goed doet. Over de kosten hoef ik mij ook geen zorgen te maken want die zijn laag. Zo heb ik nu meer tijd voor mijn eigen bedrijf en voor mijn gezin.