Bij Financial Lease wordt een ieder geholpen!

Leasen voor ZZP

Financial Lease helpt de ondernemer erg goed en daar kan ik over meespreken! Voor enkele weken geleden kwam een medewerker naar mij toe met het bericht dat zijn bedrijfswagen het niet meer deed. Nu beschik ik over een redelijke goede kennis wat betreft auto’s en heb gekeken onder de motorkap. Natuurlijk is mijn kennis daarin gewoonweg te weinig om er direct achter de komen wat er aan de hand is. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om de auto naar de garage te brengen en het daar verder uit te laten zoeken. Helaas kreeg ik diezelfde dag nog te horen dat de motor het heeft begeven. Conclusie: ik heb nu één personeelslid, die geen bedrijfswagen meer heeft. Het probleem hiervan is dat hij de taken niet meer kan uitvoeren bij de klanten.

Financial LeaseFinancial Lease gecontacteerd in de hoop dat zij kunnen helpen

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar een goedkope auto zodat hij zijn weg kan vervolgen. Helaas vind ik persoonlijk de prijzen voor een voertuig al aan de hoge kant. Op dat moment had ik er gewoonweg geen budget voor. Zodoende ben ik online gaan zoeken naar een andere oplossing. Het liefst wat voor een langere tijd mogelijk is zonder dat ik mij zorgen maak. S’avonds tijdens het diner besprak ik dit met mijn vrouw. Vrijwel meteen vroeg zij aan mij waarom ik geen bedrijfswagen ga leasen. Een maandelijks bedrag wat je moet betalen en daar zitten alle onkosten bij in.

Interessant om het onder de loep te nemen

Vrijwel meteen ben ik op het internet gaan zoeken en uiteindelijk terecht gekomen bij Financial Lease. Dit bedrijf zorgt er namelijk voor dat je voor een maandelijks tarief je weg kan vervolgen. Voor mij perfect en bovendien kan ik ieder personeelslid weer op weg helpen naar onze klanten!

Voertuig leasen