Een schoonmaakbedrijf in Eindhoven gevonden

Voor mijn kantoor ben ik opzoek gegaan, op het internet, naar schoonmaakbedrijf Eindhoven. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Cora Hoeks Schoonmaak. Dit vond ik er zo goed uitzien dat ik een afspraak maakte voor een persoonlijke gesprek op mijn kantoor om te kijken voor welke diensten ik haar wilde inhuren en natuurlijk de prijs te bepalen. De vriendelijke Cora kwam bij mij op kantoor en wij bespraken alles. Dit beviel mij zo goed dat ik haar dan ook meteen inhuurde voor mijn kantoor.

Een mooi kantoor van buiten dankzij deze onderneming

De werkzaamheden die deze schoonmaakbedrijf in Eindhoven doet zijn zoal:

  • Het schoonmaken van serres
  • Het reinigen van gevels
  • Het reinigen van dakkapellen
  • Het reinigen van houtwerk
  • Het reinigen van de buitenboel
  • Het wassen van ramen door middel van Osmose bewassing

Dit alles doe Cora Hoeks Schoonmaak zo goed en met vele precisie dat ik niet meer dat enthousiast erover kan zijn. Nu ziet mijn buitenkant van het kantoor weer erg uitnodigend uit. Ook bij mij thuis heeft deze onderneemster de serre gereinigd en is zij niet alleen voor zakelijk gebruik in te huren maar ook particulieren kunnen haar bellen. Neem een kijkje op de website en jij zult zien wat ik bedoel.