Een kluis openbreken is een lastige klus

Waarom een kluis openbreken? Bent u de sleutel of code kwijt van uw kluis, dan kunnen wij van VDH Safes met een oplossing komen. Wij kunnen een noodopening uitvoeren. Dit kunnen wij door onze jaren ervaring en kennis in het vak. Wij beschikken overigens ook over de juiste middelen om een kluis zonder code of sleutel te kunnen openen.

Manieren om een kluis te openen

Een kluis is natuurlijk gemaakt om indringers zo ver mogelijk te houden. Het is een lastige klus om een kluis open te krijgen. De wanden zijn vaak van een dik ondoordringbaar staal of materiaal gemaakt die ook nog eens is bestand tegen hitte. Een kluis openbreken kan op verschillende manieren. Het slot van een kluis kan erg verschillen met het slot van een ander. Soms is het mogelijk om het slot te manipuleren. Dit kan echter alleen bij een cilinderslot. Voor elk soort slot is er wel een weg om deze te kunnen openen. In veel gevallen kan na een kluis openbreken deze zelfs nog gebruikt worden.

Contact

Meer weten over noodopeningen van kluizen of een noodopening laten uitvoeren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Hoe beter ons inzicht in uw situatie, des te beter wij u van dienst kunnen zijn. Door het contactformulier in te vullen op de website, kunt u ons uw vraag of vragen stellen. Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden!  Ook kunt u ons een klacht of tip doorsturen om de dienstverlening te verbeteren.