Een jas borduren tegen de regen!

jas borduren

jas borduren In ons koude kikkerlandje regent het regelmatig en daarom liet ik een jas borduren voor al mijn werknemers. Zij werken namelijk de hele dag door buiten en dan is het wel fijn om droog te blijven. Voorheen hadden wij regenjassen zonder logo of iets dergelijks erop, maar daar wilden wij nu wel verandering in brengen. Het is namelijk zo dat wij hiervoor dus nog zichtbaar waren als bedrijf voor buitenstaanders. Inmiddels weet iedereen wie dit mooie werk aflevert door weer en wind. Het ontwerp voor erop hebben wij laten maken door een stagiaire en ik moet toegeven dat het nog mooier is geworden dan ik aanvankelijk had verwacht. Zij heeft haar werk goed gedaan en dat hebben wij haar ook gezegd.

Er is van alles mogelijk

jas borduren

Tijdens het bestellen van de jassen die geborduurd zouden worden, moesten wij ongelofelijk veel keuzes maken. Niet alleen de kleur, maar ook heel veel dingen in de afwerking kunnen zelf gekozen worden. Zo kun jij kiezen voor draad wat glimt of juist helemaal mat is. Deze keuzes heb ik overgelaten aan mijn vrouwelijk collega, want zij heeft hier veel meer zicht op. Het geld is iets waar ik mij wel mee bezig heb gehouden en waar wij uiteindelijk veel van hebben overgehouden. Uiteindelijk was het namelijk een stuk goedkoper dan wij begroot hadden, dus dat was een fijne meevaller. Mocht jij precies willen weten wat jij allemaal zelf in de hand hebt, dan moet jij zeker een kijkje nemen op de website van Van Dongen met de Kroon.