Dit is de beste adembescherming

adembescherming

Kijk hier

Goede adembescherming is iets wat jouw leven kan redden. Nu denk jij hierbij misschien meteen aan het werk als brandweer, maar ook in veel andere beroepen is dit erg belangrijk. Denk bijvoorbeeld eens aan bouwvakkers, want deze krijgen anders ook heel erg veel stof in hun longen. Nu is dat op de korte termijn niet echt een probleem, maar na een lange tijd kan dit wel gaan zorgen voor verschillende klachten. Zelf werk ik ook in de bouw, maar sloop ik voornamelijk dingen. Daarbij kom ik ook wel eens in aanraking met gevaarlijke stoffen zoals bijvoorbeeld asbest, wat jij natuurlijk echt niet moet inademen. Mijn baas heeft zelf verschillende maskers, maar deze waren aan vervangen toe. Daarom vroeg hij mij op zoek te gaan naar een leverancier hiervan.

Zoeken

adembescherming adembescherming

Tijdens mijn zoektocht naar de perfecte adembescherming voor ons bedrijf ben ik uitgekomen bij G4s safety solutions. Mocht jij hen nog niet kennen, dan zal ik hier eerst iets over vertellen. Zij verkopen producten en bieden diensten aan die alles te maken hebben met de veiligheid tijdens werktijd. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan wat ik nodig heb, maar ook aan bijvoorbeeld valbeveiliging. Ik ben erg te spreken over alles wat zij doen en ik zou hen dan ook zeker aanraden. Mocht jij meer informatie willen, neem dan zeker een kijkje op de website. Daar staat heel veel beschreven en daar vind jij ook de contactinformatie, want bellen is een stuk sneller dan mailen. Zelf heb ik dit ook gedaan en zij staan echt open voor al jouw vragen!