CE Markering is verplicht om te hebben

Advocaat

CE Markering is de verplichting waar je mee te maken krijgt als je een bepaald nieuw product op de markt brengt. Echter is het lastig te bepalen wat nu precies voor wat geldt als het gaat om de wet en de regels die gelden. Omdat wij ons willen gaan uitbreiden in het maken van bepaald soort speelgoed. Heb ik besloten om contact op te nemen met de advocaat die werkzaam is voor fifthadvocatuur.nl. Wanneer je eens op deze website kijkt, dan zal je zien dat dit kantoor is gespecialiseerd in de regels die gelden voor CE Markering. 

 

CE Markering

CE Markering, waar moet je op letten

Wanneer je jouw product niet aan de regels van de CE Markering laat voldoen. Dan is het mogelijk dat je bij controle door diverse instanties in de problemen kunt komen. Deze kunnen nog wel eens duur komen te staan. Dit zal ook niet bevorderlijk zijn voor de reclame van jouw bedrijf. Enfin, wanneer je je eens laat adviseren door een advocaat die op de hoogte is van de wet en de regels die hier binnen gelden. Dan zal je beslist met een gerust hart jouw product op de markt brengen. De advocaat zal namelijk met je meedenken zodat er wordt voorkomen dat jij je onwetend niet aan de regels houdt. 

Neem daarom maar eens een kijkje op de website. Om alles te vinden over CE en waarom dit zo belangrijk is. Ook wanneer je alsnog niet aan de regels hebt gehouden, je hebt juridisch advies nodig of je wilt een procedure starten. Schakel dan de hulp in van een advocaat van dit kantoor. Je vergroot hiermee de kans om tot een zo’n goed mogelijke afloop van jouw zaak te komen. Dat is de reden waarom ik mijn schrijven achter laat op dit blog.

Jurist