Bestel een snackwagen voor het hele bedrijf!

Snackmobiel

Bij Snackmobiel kun je een snackwagen huren die vervolgens bij jou op locatie komt. Ik heb dit zelf afgelopen zomer gedaan en iedereen was heel enthousiast over de heerlijke snacks. Zelf vond ik het ook echt een uitkomst. Je hoeft zelf niks te regelen en het is ook nog eens een hartstikke unieke manier van catering. Daarnaast lust eigenlijk iedereen wel friet dus je maakt iedereen blij met deze simpele oplossing!

SnackwagenHeerlijk eten van de snackwagen

Ik kan de snackwagen aanraden aan ieder bedrijf. Of je nu een groot of klein bedrijf bent, de kans is groot dat Snackmobiel voor jou een passende oplossing heeft. Ze hebben namelijk allemaal verschillende keuzemenu’s in verschillende prijsklassen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een uitgebreid menu met de keuze in allerlei warme snacks. Hier mogen de mensen dan onbeperkt van blijven eten. Ga je liever voor een wat beperkter menu, dan kan dit natuurlijk ook. Je betaalt bijvoorbeeld een vaste prijs voor 1 friet en 1 snack per persoon, tot een maximum aantal van 110 personen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Zelf heb ik ook voor deze laatste optie gekozen omdat ons bedrijf best klein is. Zo kon iedereen toch nog zelf de snack uitkiezen en gingen ze na het bedrijfsfeest met een volle maag naar huis.

SnackwagenGoede prijs-kwaliteitverhouding

Niet alleen qua prijs is de snackwagen voordelig. Het eten is natuurlijk ook heel erg lekker en wordt ter plekke voor je bereid in de mobiele frietkraam. Ze gebruiken hiervoor voedsel van hoogwaardige kwaliteit van topleveranciers en dat proef je echt. Ik vond de prijs-kwaliteitverhouding dan ook helemaal prima. Uiteraard hebben alle frietwagens ook het HACCP keurmerk. Zo weet je zeker dat de snacks veilig en hygiënisch worden bereid. Ben jij ook zo enthousiast over de snackwagen? Kijk dan eens op de website en ontdek de mogelijkheden!