Benadering van een re-integratiebureau

Ik had een opleiding gedaan als accountant op het HBO in Arnhem. Dit was op de HAN in Presikhaaf. lk had na een aantal jaar mijn opleiding afgerond en ik ging op zoek naar werk. Ik had direct bij een aantal bedrijven gesolliciteerd maar ik werd echter nergens aangenomen omdat elk bedrijf vroeg om een aantal jaar werkervaring waar ik echter nog niet over beschikte omdat ik net mijn opleiding had afgerond. Uiteindelijk kreeg ik een telefoontje van een bedrijf in Nijmegen die mij graag aan wilde nemen. Ik was natuurlijk super enthousiast om eindelijk aan het werk te gaan. In  het begin was het wel erg wennen dat ik niet meer dagelijks op school zat maar aan het werk was. In het begin ging ik elke dag met super veel plezier naar mijn werk toe. Ik had erg aardige collega’s waar ik als een aardige band mee had gekregen. Nadat ik elke dag voor 2 jaar lang met super veel plezier naar mijn werk ging kreeg ik op het werk een telefoontje dat mijn vriendin was overleden. Na de begrafenis probeerde ik weer op een normale manier te functioneren op mijn werk. Dit lukte echter niet en mijn verzuim op het werk werd erg hoog. Ik besloot daarom om in gesprek te gaan met mijn werkgever om een re-integratiebureau te benaderen.

Begeleiding

Na de gesprekken met het re-integratiebureau ging ik weer met plezier naar mijn werk toe en was ik er erg blij mee dat mijn werkgever dit voor mij had gedaan zodat ik weer normaal zou kunnen functioneren op het werk.