Ben jij bekend met Anera?

Weet jij alles te vertellen over Anera? Dan weet jij natuurlijk ook maar al te goed dat zij onwijs goed werk kunnen leveren.

Voor enkele weken terug waren wij namelijk druk opzoek naar een manier om meer werkruimte te creëren bij ons. Met mooi weer konden wij allemaal eenvoudig onze werkbanken buiten neerzetten om daar verder te werken. Alleen als het buiten wat minder is dan zitten wij erg dicht op elkaar te werken. Iets waar ik maar al te graag verandering in wil zien. Zodoende heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet naar een oplossing hiervoor. Wat dat betreft vind je op het internet voldoende bedrijven die iets voor ons konden realiseren. Al moet ik wel zeggen dat nadat ik had gezien dat er een tussenvloer geplaatst kan worden, dat dit de beste oplossing is aller tijden!

Afspraak maken of een andere manier zoeken?

Mijn werkgever heeft nadrukkelijk aangegeven dat het budget niet bepaald breed genoeg was. Hier moest ik dan ook rekening mee houden. Aangezien ik weet dat het niet bepaald eenvoudig is om binnen dit budget te blijven heb ik er toch voor gekozen om Anera langs te laten komen. Eigenlijk bij binnenkomst had ik het al aangegeven dat er niet een heel breed budget is en of dat zij hier iets mee konden doen. Dit was voor hun geen enkel probleem aangezien zij altijd erg voordelig zijn om dit te realiseren! Ik kon dan ook niets anders dan hier enthousiast op zijn!