Beheer buitenruimte

Voor het behoud van waarde

Goed beheer van buitenruimte maakt onderdeel uit van het behoud van de waarde van je onderneming of ontwikkelingsgebied. De omgeving van een gebouw, wijk of straat is allesbepalend voor de leef- en werkervaring daar. Een buitenterrein maakt onderdeel uit van een leef- of werkruimte, al is het maar als het gaat om het uitzicht van het ramen. De buitenruimte is de eerste indruk. Het is het eerste wat iemand die een gebouw bezoekt ziet als hij of zij erdoor heen loopt of rijdt. Bij BTL is het beheer en onderhoud van buitenruimte in goede handen.

Beheer van een buitenruimte vanuit een totaalconcept

Beheer van een buitenterrein gaat verder dan een keer het gras maaien of de heg snoeien. Het is kijken naar een totaalplaatje. Hoe komen natuurlijke elementen het beste tot hun recht en hoe maken de mensen hier optimaal van genieten? Een Tiny Forest, een mini bosgebied, voegt een prachtige speel- en ontdekgebied toe aan een woonwijk. Maar het is ook een nieuwe toevoeging van biodiversiteit aan een buitenruimte. Om een Tiny Forest succesvol te laten groeien, is onderhoud en zorg nodig vanuit een helder beheerconcept. BTL beheer & onderhoud zorgt voor de juiste mensen die een plan kunnen uitzetten en uitvoeren. Hierbij wordt altijd gezocht naar duurzame oplossingen. Verder wordt in een beheerconcept gekeken naar veiligheid, representativiteit maar ook investeringskosten en kosten voor onderhoud.

Beheer en onderhoud uitgevoerd door vakmensen

Vanuit een beheerconcept wordt structureel onderhoud gedaan door vakbekwame mensen. Daar waar nodig maken ze gebruik van de expertise van BTL advies en de BTL bomendienst. Zo kan integraal onderhoud plaatsvinden. Bij onderhoud en beheer is open, heldere communicatie iets wat centraal in de werkwijze staat. Een investering in beheer in de buitenruimte is van belang voor een goed rendement. De adequate aanpak van het beheer door BTL van is dus iets waar je altijd profijt uithaalt.