(Bedrijfs) auto polijsten

auto polijsten

Als vertegenwoordiger is het belangrijk dat dat je netjes voor de dag komt. Hier hoort zeker een auto polijsten bij. Je kan moeilijk met een vieze auto naar een klant toe gaan. Dit staat niet netjes en het komt niet echt betrouwbaar over. Daarom worden minimaal één keer in de maand de auto’s gewassen. Deze klus hebben wij uitbesteed aan een car cleaningsbedrijf Winston’s. Zij hebben hier de nodige ervaring mee en de ruimte om deze poetsbeurten uit te voeren. Bovendien hanteren zij hier alleen maar de beste poetsbeurten. Deze worden dan alleen maar door echt handwerk geleverd.

Auto reinigen

Auto polijsten kan hier gedaan worden

Een tijd geleden was mijn wagen er slecht aan toe. De lak was dof aan het worden en dit kon met een poetsbeurt niet worden verholpen. Daarom ben ik naar Winston’s gegaan en heb hier een afspraak gemaakt om de lak te gaan polijsten. Hier wordt de lak licht geschuurd en een laag wax op aangebracht. Hiermee kan je de weersinvloeden beperken.

Mochten er kleine schades, aan de lak, zijn ontstaan in de loop van de periode, dan ben je hier ook aan het juiste adres. Want dit bedrijf is de specialist in het repareren van kleine schades. Al met al is dit bedrijf een topbedrijf en zorgt ervoor dat elke wagen er weer stralend uit ziet. Wij kunnen altijd met een goed gevoel in onze wagens op pad gaan, want deze zien er dankzij deze geweldige service er altijd stralend uit.

Winston's